Philips Avent

Philips AVENT е  една от най- предпочитаните марки от майките по света вече над 30 години. Историята на Авент започва с първото дете на Едуард и Селия Аткин, собственици на фирмата за каучукови изделия Cannon AVENT в Глемсфорд, Софолк (Англия) през 1984 година. Те са принудени да използват адаптирано мляко за своето дете и с цената на много безсънни нощи откриват, че използваните до тогава високи и тънки шишета с малък биберон не спомагат по никакъв начин на родителите да хранят децата си по начин близо до естествения и водят до образуване на много колики в адаптиращите се към новия начин на живот бебешки коремчета. Водени от желанието на Селия Аткин да предостави най-доброто на своето дете и благодарение на познанията на Едуард, през 1984 година се появява шишето AVENT Babysafe. С него те “променят света” на бебешките продукти и правят невиждана до тогава революция в света на родителите. Оригиналното шише Philips AVENT е с по-широк биберон, първият в света, направен изцяло от силикон, без мирис и вкус. Дизайнът на шишето максимално го доближава до естественото хранене и уникалната му анти-колик система вече 30 години, клинично доказано, намалява коликите у новородените бебета. Дизайнът е толкова иновативен, че поставя златен стандарт, на който се доверяват майките по цял свят. А успехът на компанията е отличен с три “Награди на Кралицата” – две за Иновация и една за международна търговия – както и множество награди от списания за родители по целия свят.

От създаването си през 1984 г., Philips AVENT подкрепя майките, “слуша” и реализира полезни и иновативни продукти, съвместно с медицински специалисти и професионалисти с изключителни познания в областта, които познават грижите и нуждите на младите майки и техните навици и всичко това, за да разбере по-добре бебешките и родителски нужди.Марката Филипс АВЕНТ добавя множество нововъведения и цялостни решения за отглеждане на децата, по-добро преживяване за родителите и повече удобство.

През последните години въз основа на желанието на майките да притежават помпа за кърма с по-ефективен режим на работа и по-лесно използване, се появи серията Philips AVENT Comfort. Тази иновативна нова помпа за кърма има уникален дизайн, който позволява на майките да изтласкват мляко в удобна изправена позиция; а натуралната бутилка използва е с иновативен, наподобяващ майчиното зърно биберон, което създава по-лесен преход между комбинираното хранене и евентуалния последващ преход към кърмене. През септември 2009, четвърт век след пробива на Шишето AVENT Babysafe, Philips AVENT отново се превръща в лидер на пазара със своята нова система за хранене и шише, което доказано помага да се успокои бебето, особено през нощта, в допълнение към клинично доказанoтo предимство от по-малко колики. Новото шише е много издръжливо и не съдържа Бисфенол-А (BPA-free).

В онлайн магазин Palechko.bg  ще намерите пълната гама продукти на марката Philips AVENT 

8